Wie zijn wij?

Wij hebben elkaar ontmoet als collega’s bij Remote Recruiters.

Remote Recruiters is een collegiale groep ondernemende recruitment professionals die op afstand (remote) met elkaar samenwerken en kennis delen. De groep is in april 2020 ontstaan en sindsdien groeiende (momenteel 23 leden).

Op een mooie zomeravond in september 2020 tijdens een collegiale borrel waren we ons erg bewust van de unieke combinatie aan kennis en expertise (zie onder) en ontstond het idee om de krachten van deze vakidioten te bundelen. We voelden ons allemaal helemaal in de gloria bij het idee om gezamenlijk wervingsactiviteiten uit te kunnen voeren en zo organisaties te ondersteunen bij recuitment vraagstukken. Al snel bleek dit een uniek concept in Nederland (en misschien wel in de wereld!?).

Waar anders kun jij namelijk in één dag zo’n enorme boost van kennis en kunde invliegen voor jouw organisatie? Meerdere ZZP recruitment professionals die voor één dag jouw organisatie bij alle potentiele kandidaten op de kaart zetten?

Waar we goed in zijn?

Samenwerken, lawaai maken voor jouw organisatie, recruiten in de breedste zin van het woord en dat allemaal met heel veel plezier en enthousiasme.

Bij ons betaal je niet per kandidaat. Je betaalt per event.

Ongeacht hoeveel kandidaten je naar aanleiding van dit event aanneemt. Of dat er nu 3 of 300 zijn. Daarnaast zal het na-ijl-effect van een Werfathon groot zijn.

We hopen namelijk in die ene dag iedere potentiële professional op de arbeidsmarkt op de hoogte te hebben gebracht van de vacatures bij jouw organisatie. Dat noemen we pro-actieve werving van latent zoekende kandidaten.

Elvira en Renée hebben namens de groep Remote Recruiters de organisatie op zich genomen om onze diensten en professionaliteit gemeenschappelijk aan te bieden.

In deze groep Remote Recruiters (ZZP recruitment professionals) worden alle sectoren vertegenwoordigd; van farma tot techniek, van finance tot commercieel talent in alle wervingsvormen; werving en selectie, interim, uitzenden en detacheren en dat alles in zowel de publieke sector als ook in de commerciële sector.

Iedere recruitment professional met zijn of haar eigen professionaliteit, eigen klanten en eigen kandidaten, met als gemeenschappelijke deler een passie voor het recruitmentvak.

Omdat al deze recruitment professionals echte ondernemers zijn, hebben zij zich naast het werven van kandidaten voor diverse organisaties, ook op andere gebieden ontwikkelt. Zo is er veel kennis in huis op gebied van recruitment marketing, recruitment training en opleiding, coaching, referral recruitment, vacature video’s, het organiseren van recruitment events, implementatie van ATS systemen, candidate experience, content creatie, persona’s maken, werken bij sites, vacatureteksten schrijven, social media campagnes, en employer branding. Bijna teveel om op te noemen!

Welke kennis wil jij invliegen?

Graag stellen we samen met jou een Werfathon op maat samen. 

ONS TEAM

Foto Renee

Renee Schieving

Initiatiefnemer van Remote Recuiters, waar ondernemende recruiters samenkomen in een collegiaal netwerk en samenwerkingen en professionele ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Zelf Remote Recruiter, vanwege geloof in de krachtige combinatie van ondernemerschap, samenwerken en de vrijheid om te werken waar en wanneer jij wil.

Leukste profiel foto gecropt

Elvira Tibboel-Clemens

De rode draad in mijn loopbaan, is die van het verbinden van mensen. Mensen en werk, bedrijven en mensen.

Ondernemen, samenwerken, organiseren en netwerken zijn andere aspecten die altijd in mijn werk terugkomen.

Jarenlange ervaring binnen het recruitment en een groot netwerk van recruiters. 

Ralph

Ralph Jonker

Was werkzaam bij een technisch recruitment- en detacheringsbureau, een ingenieursbureau en een machinebouwer en deed daar niet alleen ervaring op, maar ontwikkelde ook visie.

Om op eigen benen te gaan staan en recruitment terug naar de bedoeling te brengen.

Gedreven, creatief en gepast eigenwijs.

Wil je als ZZP-Recruiter ook meedoen aan onze Werfathon?

Meld je aan bij Remote Recruiters!

Neem contact op met Renee: