Vacature video's

Vacature video's

Vacature video's

Met een vacaturevideo breng jij de banen in jouw organisatie in beeld en geef jij toekomstige medewerkers alvast een kijkje in jouw bedrijf.

Onze kracht ligt bij het maken van vacaturevideo’s die je voor recruitmentdoeleinden kunt gebruiken.

Deze professionele video’s zijn uiteraard te gebruiken voor op de website en social media.

Er bestaat geen andere manier om een grote doelgroep zo goed mogelijk te informeren over de functie en/of het bedrijf. Zo weten kandidaten nog beter waar ze voor kiezen.

 

 

Voor site vacature video's
Voor site vacature video's

Recruitmentexpertise in video

Wij combineren recruitmentexpertise met filmen. Onze ervaren recruiter inventariseert wat de wensen qua nieuwe medewerk(st)er zijn en maakt een plan en script voor het filmen.

Wie komt er in beeld, wat en waar wordt er gefilmd, etcetera?

Door middel van een vacaturevideo kan een kijkje worden gegeven in de keuken van je bedrijf en krijgen kandidaten een goed beeld van de organisatie.

Wie worden zijn of haar collega’s en is er een formele of een informele sfeer? Hebben jullie de beste vrijdagmiddagborrel van de omgeving? Maak de kandidaat enthousiast nog voor deze op bezoek komt!

 

Voordelen van vacature video's

  • Alleen gemotiveerde kandidaten op gesprek
  • Kandidaten beter en directer bereiken
  • Eigen medewerkers raken ook betrokken en enthousiast
  • Employer branding en naamsbekendheid
  • Gemakkelijk te delen op social mediakanalen
Voor site vacature video's

De investering

De investering voor het laten maken van een  vacature video is afhankelijk van de locatie, duur van het filmen en welke filmmaterialen de organisatie wil dat er ingezet worden.

Prijsindicatie: voorbereiding, schrijven van script, een halve dag filmen door een professionele videograaf met bijbehorende apparatuur en de oplevering van de vacaturevideo: € 1400,- excl. btw, reiskosten en eventuele extra opties.

Extra opties zijn o.a. inzetten van een drone, voice-over en ondertiteling.